Wstecz Rozwój białych miejsc pracy – specjalistów ds. żywienia w placówkach edukacyjnych – poprzez redukcję nadprodukcji i marnotrawstwa jedzenia
Kategorie
O innowacji
Jak pomóc specjalistom ds. żywienia w placówkach oświatowych zapobiegać nadprodukcji tak aby optymalizować dostępne ograniczone zasoby: ziemi, wody, jedzenia, energii elektrycznej, pracy i ograniczyć marnotrawstwo żywności do minimum.
specjaliści ds. żywienia w placówkach edukacyjnych (personel kuchni oraz intendentki/intendenci).
placówki edukacyjne różnego typu np. przedszkola, szkoły podstawowe czy średnie, niezależnie od formy organizacji posiłków.
Kto za tym stoi?
Chcesz się dowiedzieć więcej o innowacji? Napisz do nas!
Zapytaj o szczegóły, poproś o dodatkowe pliki albo podziel się swoim pomysłami lub uwagami. Nie obiecujemy, że zawsze będziemy mogli pomóc, ale na pewno spróbujemy.