Wstecz Rozwój białych miejsc pracy – specjalistów ds. żywienia w placówkach edukacyjnych – poprzez redukcję nadprodukcji i marnotrawstwa jedzenia

Wprowadzenie do placówek edukacyjnych zweryfikowanego modelu efektywnego funkcjonowania zaplecza kuchennego w celu ograniczenia marnotrastwa żywności
Zdjęcie Rozwój białych miejsc pracy – specjalistów ds. żywienia w placówkach edukacyjnych – poprzez redukcję nadprodukcji i marnotrawstwa jedzenia

Kategorie

O innowacji

Problem, na który odpowiada innowacja

Jak pomóc specjalistom ds. żywienia w placówkach oświatowych zapobiegać nadprodukcji tak aby optymalizować dostępne ograniczone zasoby: ziemi, wody, jedzenia, energii elektrycznej, pracy i ograniczyć marnotrawstwo żywności do minimum.

Komu służy innowacja?

specjaliści ds. żywienia w placówkach edukacyjnych (personel kuchni oraz intendentki/intendenci).

Kto może wdrażać innowację?

placówki edukacyjne różnego typu np. przedszkola, szkoły podstawowe czy średnie, niezależnie od formy organizacji posiłków.

Kto za tym stoi?

Imię i nazwisko lub nazwa innowatora/ów
Tomasz Szuba
Miejscowość, w której znajduje się miejsce zamieszkania lub siedziby innowatora/ów
Warszawa
Instytucja wspierająca rozwój innowacji
string(3) "491" string(36) "f78cbcbd-bc6b-46e2-945b-31f294a10cc5"
Śląska Przestrzeń Innowacji [2019-2023]

Chcesz się dowiedzieć więcej o innowacji? Napisz do nas!

Please fill out this field

Please fill out this field

Please fill out this field

Please fill out this field

Please fill out this field

Wysyłanie...

Twoja wiadomość została wysłana.

Niestety wystąpił błąd podczas wysyłki. Spróbuj jeszcze raz lub skontaktuj się z nami.

Skip to content