Wstecz Nowe podejście do produkcji, dostawy i konsumpcji żywności

Opracowanie dokumentu „Zestaw dobrych praktyk” pomagającego właścicielom lokali gastronomicznych w Żorach w przejściu na nowoczesne i ekologiczne rozwiązania opierające się na wykorzystaniu farm wertykalnych
Zdjęcie Nowe podejście do produkcji, dostawy i konsumpcji żywności

Kategorie

O innowacji

Problem, na który odpowiada innowacja
Jak pomóc przedsiębiorcom z branży gastronomicznej z Żor we wdrożeniu ekologicznych rozwiązań tak, aby na podstawie zgromadzonych danych móc przygotować odpowiednią strategię i pomóc branży gastronomicznej w mieście Żory w przejściu na nowoczesne i ekologiczne rozwiązania?
Komu służy innowacja?
  • klienci restauracji,

  • osoby korzystające ze stołówek szkolnych, pracowniczych,

  • dietetycy.

Kto może wdrażać innowację?
  • podmioty z branży gastronomicznej,

  • intendenci żywieniowi.

Kto za tym stoi?

Imię i nazwisko lub nazwa innowatora/ów
Beata Naguszewska, Joanna Fudali, Marek Skowron
Miejscowość, w której znajduje się miejsce zamieszkania lub siedziby innowatora/ów
Żory
Instytucja wspierająca rozwój innowacji
string(3) "491" string(36) "f78cbcbd-bc6b-46e2-945b-31f294a10cc5"
Śląska Przestrzeń Innowacji [2019-2023]

Pliki do pobrania

Jeśli nie zaznaczono inaczej, materiały na stronie udostępniane są na licencji Creative Commons Attribution 4.0 License, a kod i oprogramowanie na licencji GNU General Public License v.3. Więcej informacji w Regulaminie.

Chcesz się dowiedzieć więcej o innowacji? Napisz do nas!

Please fill out this field

Please fill out this field

Please fill out this field

Please fill out this field

Please fill out this field

Wysyłanie...

Twoja wiadomość została wysłana.

Niestety wystąpił błąd podczas wysyłki. Spróbuj jeszcze raz lub skontaktuj się z nami.

Skip to content