Wstecz Nowe podejście do produkcji, dostawy i konsumpcji żywności
Opracowanie dokumentu „Zestaw dobrych praktyk” pomagającego właścicielom lokali gastronomicznych w Żorach w przejściu na nowoczesne i ekologiczne rozwiązania opierające się na wykorzystaniu farm wertykalnych

Kategorie
O innowacji
Problem, na który odpowiada innowacja
Jak pomóc przedsiębiorcom z branży gastronomicznej z Żor we wdrożeniu ekologicznych rozwiązań tak, aby na podstawie zgromadzonych danych móc przygotować odpowiednią strategię i pomóc branży gastronomicznej w mieście Żory w przejściu na nowoczesne i ekologiczne rozwiązania?
Komu służy innowacja?
klienci restauracji,
osoby korzystające ze stołówek szkolnych, pracowniczych,
dietetycy.
Kto może wdrażać innowację?
podmioty z branży gastronomicznej,
intendenci żywieniowi.
Kto za tym stoi?
Imię i nazwisko lub nazwa innowatora/ów
Beata Naguszewska, Joanna Fudali, Marek Skowron
Miejscowość, w której znajduje się miejsce zamieszkania lub siedziby innowatora/ów
Żory
Instytucja wspierająca rozwój innowacji
string(3) "491"
string(36) "f78cbcbd-bc6b-46e2-945b-31f294a10cc5"
Śląska Przestrzeń Innowacji [2019-2023]
Pliki do pobrania
Jeśli nie zaznaczono inaczej, materiały na stronie udostępniane są na licencji Creative Commons Attribution 4.0 License, a kod i oprogramowanie na licencji GNU General Public License v.3. Więcej informacji w Regulaminie.